Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007

9/11/07: Προφυλακιστέος ένας από τους τρεις συλληφθέντες στις έρευνες στα Ζωνιανά

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν την Παρασκευή τρεις κάτοικοι των Ζωνιανών, οι οποίοι συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών και καλλιέργεια χασίς.
Συγκεκριμένα, με απόφαση του ανακριτή Ρεθύμνου ο κατηγορούμενος για κατοχή 500 γραμμαρίων χασίς έλαβε 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι, ενώ ο κατηγορούμενος για καλλιέργεια 43 δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης κρίθηκε προφυλακιστέος.
Ο ανακριτής δεν έχει αποφασίσει ακόμη για τον τρίτο κατηγορούμενο.
Στο μεταξύ ξεκινά η ακροαματική διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου όπου στο εδώλιο θα καθίσουν επτά κατηγορούμενοι για πλημμελήματα τα οποία αφορούν κατοχή πυρομαχικών, κατοχή γραμμαρίων χασίς και αντίσταση κατά της αρχής.
Ισχυρά μέτρα ασφαλείας έχει λάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου έξω από το Δικαστικό Μέγαρο με την παρουσία διμοιρίας από την Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης για την αποφυγή επεισοδίων. Εν τω μεταξύ, άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν σε χαράδρα, που βρίσκεται σε απόσταση από το χωριό Ζωνιανά, τριάντα οχτώ σάκους χασίς σε σακούλες απορριμμάτων, δύο αυτοκίνητα και δύο μηχανές, που όπως διαπιστώθηκε ήταν κλεμμένα.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: