Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2007

26/11/07: Δίκαιος έναντι όλων, δήλωσε ο Γ.Λούλης κατά την παρουσίαση του βιβλίου του

Το βίβλιο του Η μάχη του 2007. Η διαδρομή, η κάλπη, οι προοπτικές παρουσίασε και επίσημα τη Δευτέρα ο επικοινωνιολόγος και Πολιτικός Επιστήμων Γιάννης Λούλης.
Η προδημοσίευση αποσπασμάτων του βιβλίου του προκάλεσε σχόλια και αντιδράσεις από πολλές πλευρές. Στο βιβλίο του χαρακτηρίζει «ραγισμένο γυαλί» τη ΝΔ και ζητά από τον πρωθυπουργό να αποπέμψει άμεσα τους αλαζόνες υπουργούς.
«Η δεύτερη θητεία Καραμανλή θα κριθεί στο πεδίο του χειροπιαστού έργου και πολύ λιγότερο στο πεδίο μιας γενικής αίσθησης αξιοπιστίας προσώπων και επικοινωνιακής υπεροχής.
» Η σωστή επικοινωνία ασφαλώς μπορεί να στηρίξει μια μεταρρυθμιστή προσπάθεια. Όμως στη φάση αυτή η επικοινωνία αποκτά ρόλο κομπάρσου μπροστά σε ένα έργο που πρέπει να μιλά από μόνο του» τονίζει.
Κατά την παρουσίασή του, ο κ. Λούλης είπε ότι στα γραφόμενά του προσπάθησε να είναι δίκαιος έναντι όλων και ότι δεν φανταζόταν ότι θα προκαλούσε τόσο θόρυβο.
Στο θέμα αναφέρθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ.Ρουσόπουλος. «Εκτιμώ πως όχι» ήταν η απάντησή του σε ερώτηση αν υπάρχουν αλαζόνες υπουργοί στην κυβέρνηση, όπως εκτιμά στο βιβλίο του ο Γ.Λούλης.
Σε άλλη ερώτηση αν η κυβέρνηση είναι ραγισμένο γυαλί ο κ. Ρουσόπουλος είπε πως αρκεί η προηγούμενη απάντησή του.Όσο για το αν ο κ. Γιάννης Λούλης είναι σύμβουλος του πρωθυπουργού απάντησε πως τυπικά όχι, σημειώνοντας ότι οι σύμβουλοι δημοσιεύονται σε ΦΕΚ.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: