Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2007

19/11/07: Με ραγισμένο τζάμι επέστρεψε στην Κέρκυρα μισθωμένο αεροσκάφος των ΟΑ

Με ραγισμένο το τζάμι παραθύρου επέστρεψε στην Κέρκυρα αεροσκάφος των Ολυμπιακών Αερογραμμών, που εκτελούσε το δρομολόγιο Κέρκυρα-Αθήνα. Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών διέταξε προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ποινικές ευθύνες.
Το πρόβλημα εντοπίστηκε έγκαιρα από το πλήρωμα και έτσι το αεροπλάνο επέστρεψε στο αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας της Κέρκυρας.
Πρόκειται για αεροσκάφος που είχε μισθώσει η Ολυμπιακή από την ισπανική εταιρεία Hola.
Σημειώνεται, ότι άλλα δύο αεροσκάφη της ίδιας εταιρείας βρίσκονται καθηλωμένα λόγω σοβαρών προβλημάτων.
Σχετικά με το ζήτημα, ο Κ.Ήσυχος μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ δήλωσε: «Οι δύο περιπτώσεις τεχνικών βλαβών σε ενοικιασμένο αεροσκάφος της ΟΑ που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, δείχνουν από τη μια την υψηλή τεχνική και ετοιμότητα των εργαζομένων της ΟΑ που κατάφεραν να καθηλώσουν στο έδαφος το συγκεκριμένο αεροσκάφος και από την άλλη τις τυχοδιωκτικές πολιτικές των διοικούντων και των πολιτικών τους προϊσταμένων.
» Η μη εφαρμογή πολιτικής ανανέωσης και ορθολογικής ανάπτυξης του στόλου της ΟΑ, εξυπηρετεί τους ανταγωνιστές της , ενώ οι διαπλοκές συμφερόντων στοχεύουν να συνεχίσει να πλήττεται το κύρος και η αξιοπιστία της ΟΑ, σε μια περίοδο που 'όλα παίζονται' από την κυβέρνηση για να προχωρήσει το σχέδιο ιδιωτικοποίησης της ΟΑ μέσω της συρρίκνωσής της.»
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: