Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2007

24/11/07: Δύο άτομα που μετέφεραν 300 κιλά χασίς συνελήφθησαν στα Γρεβενά

Δύο άτομα αλβανικής υπηκοότητας, οι οποίοι με τα αυτοκίνητα που οδηγούσαν, μετέφεραν περισσότερα από 300 κιλά χασίς και είχαν μαζί τους ένα καλάσνικοφ με 27 φυσίγγια, συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε δασική περιοχή του νομού Γρεβενών.
Ο συνοδηγός του ενός ΙΧ αλλά κι ένα ακόμη άτομο αλβανικής υπηκοότητας, που επέβαινε σε τρίτο αυτοκίνητο, κατάφεραν να διαφύγουν.Η καταδίωξη ξεκίνησε περίπου στις 5:30 το πρωί, όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν τα τρία ΙΧ να κινούνται στο 6ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Γρεβενών - Μυρσίνης και θεωρώντας τα ύποπτα έκαναν σήμα στους οδηγούς τους να σταματήσουν για έλεγχο.
Οι τελευταίοι, όμως, ανέπτυξαν ταχύτητα και προσπάθησαν να διαφύγουν προς την είσοδο της Εγνατίας Οδού.
Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν και στο ύψος του 3ου χιλιομέτρου του επαρχιακού δρόμου Γρεβενών - Κοζάνης ανάγκασαν τους οδηγούς των δύο από τα τρία οχήματα, να τα ακινητοποιήσουν. Την στιγμή εκείνη ο συνοδηγός του ενός από τα δύο ΙΧ πήδηξε από το όχημα και διέφυγε στο δάσος.
Το τρίτο αυτοκίνητο ξέφυγε από το μπλόκο των ανδρών της Δίωξης και ο οδηγός του το εγκατέλειψε στο 1ο χλμ του δρόμου Γρεβενών - Ελάτου και διέφυγε πεζή.Συνολικά, στα 2 από τα 3 αυτοκίνητα οι αστυνομικοί βρήκαν 307 κιλά χασίς. Όπως διαπιστώθηκε οι δύο συλληφθέντες είχαν άδεια παραμονής και εργασίας στη χώρα μας, ενώ τα στοιχεία των δύο που διέφυγαν παραμένουν άγνωστα.
Προανάκριση για το επεισόδιο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: