Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2007

16/11/07: Οπλοπολυβόλο και καλάσνικοφ βρέθηκαν κατά τις νέες έρευνες στα Ζωνιανά - Επεισόδιο με τέσσερις τραυματίες

Συνεχίζονται οι -παρουσία εισαγγελέα- έρευνες των ανδρών των ειδικών Σωμάτων της ΕΛ.ΑΣ. στα Ζωνιανά και την ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου.
Το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν μία κατ' οίκον έρευνα, έρευνες σε αγροικίες, σε σπηλιές της περιοχής και σε βραχώδη μέρη και τα ευρήματα που προέκυψαν είναι:
Μία βαλίτσα που πειριείχε ένα οπλοπολυβόλο, μία ταινία γέμισης του οπλοπολυβόλου, τρία καλάσνικοφ, δύο σάκκοι με 25 κιλά χασίς, οι οποίοι βρέθηκαν σε μια σπηλιά, μία καραμπίνα «χράπα-χρούπα», η οποία ήταν επιμελώς κρυμμένη σε σχισμή ενός βράχου, μία σακούλα με φυσίγγια καλάσνικοφ, μια δεύτερη σακούλα σε άλλο σημείο, γεμάτη με ίδιου τύπου φυσίγγια, ένα αγαλματίδιο ορυχάλκινο, μία φυτεία με 30 δενδρύλλια και πέντε σακούλες σε υπαίθριο χώρο νότια των Ζωνιανών με συνολικά 15 κιλά χασίς.
Σε μια παράλληλη εξέλιξη, τέσσερα άτομα, ηλικίας 22, 23, 26 και 27 ετών, αντίστοιχα, τραυματίστηκαν ελαφριά από άγνωστους, οι οποίοι τους πυροβόλησαν.
Το περιστατικό συνέβη στις 4.55 τα ξημερώματα του Σαββάτου σε κέντρο διασκέδασης στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου.Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί και νοσηλεύονται στο νομαρχιακό νοσοκομείο. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών συνεχίζονται.
Όπως μετέδωσε το Mega, νεαροί από την περιοχή του Μυλοποτάμου μετέβησαν στο συγκεκριμένο κέντρο μετά από γαμήλιο γλέντι, προκειμένου να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους. Η συμπεριφορά τους ωστόσο ενόχλησε τον ιδιοκτήτη του κέντρου, ο οποίος τους έδιωξε από το μαγαζί.
Έξω από το κέντρο διασκέδασης τα μέλη της παρέας από το Μυλοπόταμο άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα, για να δεχτούν στη συνέχεια τα πυρά από ανθρώπους του καταστήματος, που νόμιζαν ότι οι πυροβολισμοί ήταν εναντίον τους, και έτσι να σημειωθούν οι τέσσερις τραυματισμοί.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: