Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

11/2/08: Εμμένουν στις καταγγελίες τους Τριανταφυλλόπουλος-Γκιόλιας για το θέμα Κλαδά

Συμπληρωματική κατάθεση έδωσαν τη Δευτέρα οι δημοσιογράφοι Σωκράτης Γκιόλιας και Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σχετικά με την υπόθεση Κλαδά.
Κατά την έξοδό του από το γραφείο του ανακριτή, ο κ. Γκιόλιας δήλωσε ότι παρέδωσε στις Αρχές αποδεικτικά στοιχεία σε σχέση με όσα είχε καταθέσει την προηγούμενη φορά που εκλήθη.
«Η Δικαιοσύνη πρέπει να είναι τυφλή, αλλά όχι στραβή» δήλωσε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, ο κ. Γκιόλιας παρέδωσε στοιχεία από τις κλήσεις στο κινητό του την επίμαχη περίοδο, κλήσεις που αποδεικνύουν ότι συνομίλησε με τον Κ.Κουκοδήμο το επίμαχο χρονικό διάστημα.
Στον ανακριτή κατέθεσε και ο δημοσιογράφος Μ.Τριανταφυλλόπουλος. Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του, ο κ. Τριανταφυλλόπολος δήλωσε στους δημοσιογράφους:
«Η ιστορία έχει παρά πολύ μεγάλη πλάκα. Μιλάμε για εκβιαστές, λωποδύτες και κλέφτες, σαν να πρόκειται για μια ειδική κατηγορία ιδιωτικών και δημοσίων υπαλλήλων και μάλιστα υπάρχει άλλη μια αρρωστημένη κατηγορία συνανθρώπων μας που πάνε και τους σφίγγουν τα χέρια και τους λένε μπράβο. Κλέφτες, λωποδύτες και εκβιαστές. Γι' αυτούς καταθέτουμε».
Στην ερώτηση εάν αυτοί στους οποίους αναφέρεται έχουν ονοματεπώνυμο και εάν κατέθεσε στοιχεία, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος απάντησε καταφατικά, τονίζοντας ότι «κατέθεσα τα πάντα».
Νωρίτερα, μιλώντας στον RealFM, ο δημοσιογράφος επανέλαβε τα όσα υποστηρίζει για τη σχέση των 5,5 εκατ. ευρώ με το θέμα Ζαχόπουλου και την εμπλοκή του επικεφαλής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων.
Την Παρασκευή αναμένεται η συμπληρωματική απολογία της 35χρονης προφυλακισμένης για την υπόθεση Ζαχόπουλου, ενώ στο νοσοκομείο παραμένει ο εργατολόγος κ.Νικολουτσόπουλος.
Εντός των ημερών αναμένεται και η προσωποποίηση των κατηγοριών στην όλη υπόθεση.
Δηλώσεις Αντώναρου
Για τη δικαστική έρευνα στην υπόθεση Ζαχόπουλου ρωτήθηκε τη Δευτέρα ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος. Σε ερώτηση αν ισχύουν οι πληροφορίες ότι ο Σπ.Κλαδάς κατέθεσε στον ανακριτή ως ύποπτος, ο κ. Αντώναρος δήλωσε ότι για όλα αυτά τα θέματα έχουν δοθεί ικανοποιητικές και επαρκείς απαντήσεις και δεν έχει να προσθέσει κάτι άλλο.
Σε ερώτηση αν υπάρχει περίπτωση επιστροφής του Κ.Κουκοδήμου στην ΚΟ της ΝΔ μετά την πρόταση του Εισαγγελέα να τεθεί στο αρχείο η υπόθεση Κλαδά, απάντησε πως δεν έχει τίποτα να πει.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: