Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008

6/2/08: Αγωγή Λασκαρίδη κατά Αναστασιάδη για την πηγή των 5,5 εκατ. ευρώ

Μία ακόμα αγωγή κατατέθηκε την Τετάρτη στο πλαίσιο της υπόθεσης των 5,5 εκατ. ευρώ. Ο επιχειρηματίας Θανάσης Λασκαρίδης κατέθεσε αγωγή εις βάρος του Θ.Αναστασιάδη για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση.
Υπενθυμίζεται ότι ο Θ.Αναστασιάδης είχε αρχικά υποστηρίξει ότι τα 5,5 εκατ. ευρώ τα είχε λάβει από τον επιχειρηματία. Σήμερα ο δεύτερος κατέθεσε αγωγή ζητώντας το ποσό των 2 εκατ. ευρώ.
Ο κ. Λασκαρίδης προσήλθε στην Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση. Ο δικηγόρος του δήλωσε ότι ο επιχειρηματίας επανέλαβε ότι είχε ανακοινωθεί από τον όμιλο εταιρειών του κ. Λασκαρίδη, ότι δηλαδή ο επιχειρηματίας δεν έχει καμία σχέση με τα ποσά που διακινήθηκαν.
Στον ανακριτή κατέθεσε την Τετάρτη και μία υπάλληλος της τράπεζας BNP Paribas, στην οποία φέρεται να κατέθεσε το ποσό ο κ. Αναστασιάδης.
Σε μία άλλη εξέλιξη, το υπουργείο Οικονομικών όρισε την επιτροπή που θα διενεργήσει τον διαχειριστικό έλεγχο στο ΥΠΠΟ.
Ζήτημα ημερών φαίνεται να είναι η προσωποποίηση των διώξεων στην υπόθεση Ζαχόπουλου με τους δικαστικούς λειτουργούς να βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία με το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», προκειμένου να πληροφορηθούν πότε θα είναι εφικτή η κατάθεση του τέως γγ του ΥΠΠΟ.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: