Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2008

31/1/08: Την ανεξαρτητοποίησή του ανακοίνωσε ο Κ.Κουκοδήμος

ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!

Νέους πολιτικούς τριγμούς προκαλεί η υπόθεση Ζαχόπουλου. Την Πέμπτη ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος φέρεται να μεσολάβησε εκ μέρους του επικεφαλής της ΥπΕΕ Κλαδά για την υπόθεση των 5,5 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε ότι ανεξαρτητοποιείται, με αποτέλεσμα η ΝΔ να έχει πλέον 151 βουλευτές.
Στην επιστολή που απηύθυνε στον πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Σιούφα, ο βουλευτής Πιερίας αναφέρει: «Μέρες τώρα γίνεται μία επίμονη, σκληρή και άδικη επίθεση κατά του προσώπου μου, η οποία προεκτείνεται εναντίον της πολιτικής παράταξης, στην οποία με υπερηφάνεια ανήκω.
»Όπως και στο παρελθόν διεκδίκησα με θυσίες, ευγένεια και τεράστιες προσωπικές στερήσεις, την επικράτηση στο στίβο του κλασικού αθλητισμού, έτσι και τώρα θα αγωνιστώ με τους ίδιους όρους για την πλήρη δικαιοσύνη. Ηθική και πολιτική.
»Μέχρις ότου, όμως, η οδυνηρή για μένα αυτή κατάσταση τελειώσει οριστικώς, αισθάνομαι την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθώ ως βουλευτής, ώστε ό,τι εις βάρος μου λέγεται να μην αντανακλά στην παράταξή μου, της οποίας τις πολιτικές επιλογές αταλάντευτα θα εξακολουθήσω να στηρίζω».
Λέγοντας ότι θα εξακολουθήσει να στηρίζει την ΝΔ, ουσιαστικά, ο Κ.Κουκοδήμος διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να ανεξαρτητοποιείται από την ΝΔ και να προσχωρεί στο ΛΑΟΣ.
Η αντίδραση αυτή του κ. Κουκοδήμου φαίνεται ότι προκλήθηκε από τα πυρά συναδέλφων του στη ΝΔ, με προεξάρχοντα τον υπουργό Αμυνας Ευ.Μεϊμαράκη.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: