Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

22/1/08: Νέες συλλήψεις σε επιχείρηση της αστυνομίας στην Κρήτη

Νέα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη την Τρίτη στην Κρήτη.
Κατόπιν πληροφοριών που συνέλεξε όλο αυτό το διάστημα η αστυνομία, άνδρες των ΕΚΑΜ εισέβαλαν από τις 5 τα ξημερώματα σε σπίτια στους νομούς Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων. Κατά τις εφόδους στην περιοχή του Μυλοποτάμου, αλλά και στο Ηράκλειο, συνελήφθησαν έξι άτομα, που θεωρούνται ύποπτα για συμμετοχή στην ενέδρα της 5ης Νοεμβρίου.
Για την επιχείρηση ρωτήθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Πρ.Παυλόπουλος. Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο υπουργός επιβεβαίωσε την προσαγωγή άλλων έξι υπόπτων, ενώ αργότερα εντός της ημέρας αναμένεται ανακοίνωση από τις αρμόδιες αρχές της Κρήτης.
Υπενθυμίζεται ότι την ημέρα εκείνη άνδρες των ΤΑΕ (Τμήμα Αντιμετώπισης Εγκληματικότητας) Κρήτης, που επέβαιναν σε 12 τζιπ, μετέβησαν στα Ζωνιανά Μυλοποτάμου Ρεθύμνης, προκειμένου να πραγματοποιήσουν ελέγχους για εντοπισμό χασίς.
Τη στιγμή που τα αυτοκίνητα της αστυνομίας επιχειρούσαν να πλησιάσουν στα πρώτα σπίτια του χωριού, δέχτηκαν καταιγιστικά πυρά. Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν, σοβαρότερα ο ειδικός φρουρός Ηρακλής Λαζαρίδης, 25 χρονών, που πυροβολήθηκε στον αυχένα.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: