Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

24/1/08: Ακαρπη η συνάντηση Παπανδρέου - Βενιζέλου για τον Όμιλο προβληματισμού

Περίπου δύο ώρες διήρκεσε η συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκε ο Όμιλος προβληματισμού που προτίθεται να δημιουργήσει ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.
Μετά τη συνάντηση ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έκανε δηλώσεις, ωστόσο φέρεται να επέμεινε στη θέση του να μην προχωρήσει ο κ. Βενιζέλος στην ίδρυση του Ομίλου.
Από την πλευρά του, o Ευάγγελος Βενιζέλος δεν απάντησε σε ερώτηση για το αν θα δημιουργήσει Όμιλο, αλλά τόνισε ότι θα κινηθεί στα πλαίσια του καταστατικού του κόμματος.
O κ. Βενιζέλος ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για ένα ενωμένο και δυνατό ΠΑΣΟΚ, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.
«Οι πολίτες αξιώνουν πάρα πολλά από το ΠΑΣΟΚ και εμείς οφείλουμε να ανταποκριθούμε. Ήμουν και θα είμαι πάντα εγγυητής της ενότητας της παράταξης» είπε ο κ. Βενιζέλος, προσθέτοντας ότι «όσοι προσπαθούν να επινοήσουν δήθεν εσωτερικούς εχθρούς βλάπτουν σοβαρά το ΠΑΣΟΚ και την προοπτική του».
«Στο πλαίσιο του καταστατικού του ΠΑΣΟΚ θα καταβάλλω κάθε ανθρωπίνως δυνατή προσπάθεια για τη νίκη της παράταξης της οποίας είμαι στρατιώτης» είπε, επισημαίνοντας:
«Αγωνιζόμουν και θα αγωνίζομαι πάντα για ένα μεγάλο, ενωμένο, δημοκρατικό και αποτελεσματικό ΠΑΣΟΚ που σέβεται και αξιοποιεί όλα τα στελέχη του -δεν περισσεύει κανείς- χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Αγωνίζομαι για ένα ΠΑΣΟΚ που σέβεται την κοινωνία των πολιτών και τις πρωτοβουλίες της».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: