Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

17/1/08: Αιματηρή συμπλοκή οπαδών στη Λούτσα με ένα νεκρό και έναν τραυματία

H AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟ!!!

Ένας νεκρός και ένας βαριά τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός συμπλοκής μεταξύ επτά ατόμων μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης έξω από καφετέρια στη διασταύρωση των οδών Αρτέμιδος και Απόλλωνος, στη Λούτσα.
Νεκρός είναι ένας 24χρονος και τραυματίας ένας 26χρονος, φίλαθλοι του Ολυμπιακού και οι δύο, οι οποίοι είχαν μόλις επιστρέψει από το γήπεδο «Καραϊσκάκη» μαζί με φίλο τους και τον πατέρα του νεκρού, ο οποίος τους άφησε στην καφετέρια και είχε πάει στο σπίτι.
Και οι δύο έχουν δεχθεί μαχαιριές στο θώρακα. Συγγενείς των θυμάτων υποδεικνύουν ως δράστες τρεις Έλληνες και έναν Αλβανό από τη Ραφήνα, οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι, όπως λένε, είχαν δημιουργήσει επεισόδια και σε άλλες καφετέριες νωρίτερα με οπαδούς του Ολυμπιακού.
Σύμφωνα με καταθέσεις μαρτύρων που ήταν παρόντες την ώρα της τραγωδίας, οι δράστες πήγαν στην καφετέρια όπου κάθονταν οι τρεις νεαροί οπαδοί του Ολυμπιακού, με τους οποίους προφανώς ήταν γνωστοί, καθώς κανένας από τις δύο πλευρές δεν φορούσε διακριτικά ομάδων.
Την ώρα εκείνη το κατάστημα έκλεινε και ο ιδιοκτήτης ζήτησε να μην γίνει φασαρία στο μαγαζί του. Βγαίνοντας έξω όμως, οι επτά νεαροί συνεπλάκησαν, με αποτέλεσμα οι δράστες να χτυπήσουν τον 24χρονο και τον 26χρονο με μαχαίρια.
Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο 24χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου γύρω στις 3 το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε αρχικά και ο 26χρονος, ο οποίος, φέροντας τραύμα κοντά στην καρδιά, μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.
Όπως επίσης έγινε γνωστό από ανώτατο αξιωματούχο της Αστυνομίας, όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, στην Ασφάλεια Αττικής έχουν ήδη προσαχθεί και ανακρίνονται οι δύο εκ των τεσσάρων οπαδών που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο με τους τρεις φίλους του Ολυμπιακού, ενώ αναζητούνται οι άλλοι δύο.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: