Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

24/1/08: Μητέρα με νοητική υστέρηση έπνιξε το νεογέννητο μωρό της

Σε στραγγαλισμό οφείλεται τελικά ο θάνατος του βρέφους, το οποίο πέταξε η 23χρονη μητέρα του μόλις το γέννησε, την περασμένη Δευτέρα, έξω από το σπίτι της στον Ασπρόπυργο.
Όπως ανακοινώθηκε από την Ασφάλεια, η 23χρονη είχε μεταβεί τη Δευτέρα το πρωί μαζί με τη μητέρα της στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.
Οι γιατροί τής συνέστησαν να μεταβεί στο Τζάνειο, όπου εφημέρευε, για εξετάσεις, επειδή υπήρχε περίπτωση πρόωρου τοκετού.Η 23χρονη μετέβη μαζί με τη μητέρα της (η οποία αγνοούσε την εγκυμοσύνη) στο Τζάνειο για εξετάσεις, από όπου όμως έφυγε στις 10 το βράδυ. Οι γιατροί την είχαν εν τω μεταξύ παραπέμψει σε γυναικολόγο.
Η κοπέλα όμως δεν εμφανίστηκε στο γυναικολόγο. Χθες το πρωί πήγε και πάλι στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε γεννήσει.
Ενημερώθηκε η Ασφάλεια και από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι στη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης η κοπέλα γέννησε στο σπίτι μόνη της, ένα αγοράκι, το οποίο έπνιξε και το πέταξε σε παρακείμενους θάμνους.
Η ίδια υπέδειξε το σημείο όπου βρέθηκε το βρέφος. Η 23χρονη νοσηλεύεται φρουρούμενη, ενώ η δικογραφία θα υποβληθεί σήμερα στον Εισαγγελέα.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: