Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008

27/1/08: Στο Αιγινήτειο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Χρ.Νικολιτσόπουλος

Η διαρροή αποσπάσματος πιθανότα από το «ροζ» βίντεο της υπόθεσης Ζαχόπουλου στο Διαδίκτυο έρχεται να δημιουργήσει νέα ερωτήματα τη στιγμή που επεκτείνονται οι έρευνες των εισαγγελικών Αρχών. Στο Αιγινήτειο νοσοκομείο εισήχθη, εν τω μεταξύ, εσπευσμένα ο εργατολόγος Χρ.Νικολιτσόπουλος σε κρίσιμη ψυχολογική κατάσταση.
Δικτυακός τόπος ανήρτησε την Κυριακή απόσπασμα -όπως υποστηρίζει- του επίμαχου ροζ DVD της υπόθεσης Ζαχόπουλου, γεγονός που γεννά ερωτήματα για το ποιος βρίσκεται πίσω από τη διαρροή. Το βίντεο, διάρκειας 13 δευτερολέπτων, αποσύρθηκε λίγο μετά την ανάρτησή του.
Αλλη μία αιφνίδια εξέλιξη είναι αυτή της εισαγωγής του εργατολόγου και πρώην νομικού συμβούλου της ΓΣΕΕ Χρήστου Νικολιτσόπουλου στο Αιγινήτειο νοσοκομείο, αργά το απόγευμα της Κυριακής. Ο κ. Νικολιτσόπουλος είναι ο δικηγόρος που είχε συνοδεύσει την 35χρονη προφυλακισμένη για την υπόθεση Ζαχόπουλου στις επισκέψεις της σε μέσα ενημέρωσης.
Ο Μάκης Τζίφρας, δικηγόρος του Χρ.Νικολιτσόπουλου, δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega πως η κατάσταση του εργατολόγου είναι εξαιρετικά σοβαρή από ψυχολογικής άποψης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο θεράπων ιατρός συνέστησε στον κ. Νικολιτσόπουλο επείγουσα εισαγωγή καθώς παρουσιάστηκε «αυτοκτονικός ιδεασμός».
Κληθείς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις για τα αίτια εισαγωγής του κ. Νικολιτσόπουλου, ο κ. Τζίφρας επανέλαβε πως η κατάσταση είναι κρίσιμη.
Παράλληλα, μίλησε για «μιντιακό ακρωτηριασμό» και «τηλεοπτικό διωγμό» του εργατολόγου, υποστηρίζοντας πως όντας δικηγόρος της 35χρονης ο Χρ.Νικολιτσόπουλος υποχρεώθηκε όλο αυτό το διάστημα στη σιωπή ώστε να μην παραβιάσει την επαγγελματική εχεμύθεια και ταυτόχρονα εβάλετο.
Επισημαίνεται ότι αν και εμφανίζεται ως ουσιώδης μάρτυρας της υπόθεσης ο κ. Νικολιτσόπουλος δεν είχε ακόμη κληθεί από τον ανακριτή να καταθέσει, και η εισαγωγή του στο νοσοκομείο αναμένεται να επιβραδύνει τις εξελίξεις.
Οι έρευνες των εισαγγελικών αρχών αναφορικά με την υπόθεση Ζαχόπουλου επεκτείνονται σε πολλαπλά μέτωπα.
Εξηγήσεις σε σχέση με τα καταγγελόμενα του Μάκη Τριανταφυλόπουλου αναμένεται να κληθεί να δώσει ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κουκοδήμος στην εισαγγελέα πρωτοδικών Μαρία Γκανέ, ενώ διενεργείται δικαστική έρευνα για τον διαχειριστικό έλεγχο στα οικονομικά του υπουργείου Πολιτισμού επί Ζαχόπουλου.
Εν τω μεταξύ, άρθρο με τίτλο «Με Θέμο το έσχατο τηλεφώνημα» δημοσίευσε η εφημερίδα «Το Παρόν». Στο άρθρο επικαλείται πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες λίγες ώρες πριν την απόπειρα αυτοκτονίας του, ο τέως γγ του υπουργείου Πολιτισμού επιχείρησε μέσω τρίτου προσώπου επαφή με τον Θέμο Αναστασιάδη προκειμένου να μάθει αν υπάρχει «υλικό» εναντίον του.Σε γραπτή ανακοίνωσή του, ο κ. Αναστασιάδης χαρακτηρίζει σκόπιμο το δημοσίευμα, δηλώνει ότι ουδέποτε επικοινώνησε τηλεφωνικά ή μέσω τρίτου με τον κ. Ζαχόπουλο και αναφέρει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη. «Εμείς επιμένουμε στο ρεπορτάζ μας. ανθρωπος του κ. Ζαχόπουλου επικοινώνησε μαζί του» απάντησε ο εκδότης της εφημερίδας Το Παρόν Μάκης Κουρής.
Newsroom ΔΟΛ

1 σχόλιο:

ORDERS - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ είπε...

Δεν κρύβουμε τίποτα!!!!!

patato151.blogspot.com

Λέμε την αλήθεια για το DVD!!!

Παίζει και μεγάλη προσφορά!!!!