Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

23/1/08: Δύο νέες ποινικές διώξεις για την υπόθεση Ζαχόπουλου

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΥΛΑΚΗ;

Δύο νέες διώξεις σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών με βάση στοιχεία που έχει συλλέξει ο δεύτερος ειδικός ανακριτής κ. Οικονόμου για την υπόθεση Ζαχόπουλου. Οι διώξεις αφορούν εκβίαση από κοινού και παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων από κοινού και κατά μόνας. Οι διώξεις είναι κατά παντός υπευθύνου και αναμένεται να προσωποποιηθούν από τον ανακριτή.
Στο μεταξύ, βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του κ. Χρ.Ζαχόπουλου. Πηγές του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού επί 34 ημέρες, ανάφεραν στο Βήμα ότι ο κ. Ζαχόπουλος θα βγει από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε περίπου μία με δύο εβδομάδες. Στη συνέχεια θα οδηγηθεί στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας όπου θα παραμείνει για λίγες ημέρες και τέλος σε κοινό θάλαμο νοσηλείας.
Με έγγραφο που έστειλαν την Τρίτη το μεσημέρι στον ανακριτή, οι θεράποντες ιατροί εκτιμούν ότι ο κ. Ζαχόπουλος θα μπορέσει να καταθέσει για την υπόθεση σε τέσσερις έως έξι εβδομάδες. Ο ασθενής θα δώσει κατάθεση όταν θα έχει μεταφερθεί σε κοινό θάλαμο νοσηλείας.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: