Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2008

29/1/08: Σε άλλη γραμμή ο Ευ.Μεϊμαράκης για τον χειρισμό στο θέμα Κουκοδήμου

Σε άλλη γραμμή κινήθηκε ο υπουργός Αμυνας σε σχέση με τους χειρισμούς εντός ΝΔ στην υπόθεση Κουκοδήμου.
Σε συνομιλία του με δημοσιογράφους, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης είπε ότι αν εκείνος ήταν ακόμα γραμματέας, θα είχε προχωρήσει σε αναστολή για ένα δίμηνο της συμμετοχής Κουκοδήμου στην ΚΟ της ΝΔ έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι η δήλωσή του δεν πρέπει να θεωρηθεί αιχμή για τον νυν γραμματέα, ενώ σε άλλη ερώτηση για το ποιος πρέπει να είναι από εδώ και στο εξής ο χειρισμός, αρκέστηκε να πει: «Μην με ρωτάτε».
Καμία συνέχεια στο θέμα δεν έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο Θ.Ρουσόπουλος δήλωσε πως έχει απαντήσει στο θέμα Κουκοδήμου και ότι δεν έχει κάτι καινούργιο να προσθέσει αυτή τη στιγμή.
Δείτε το βίντεο
Για τη φερομένη εμπλοκή του Σπ. Κλαδά -σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Γκιόλια- ο Θ. Ρουσόπουλος επανέλαβε πως απάντησε και υπενθύμισε πως ο κ. Κλαδάς έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη όπου έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.«Θα περιμένω την ολοκλήρωση της έρευνας» πρόσθεσε, ενώ για τα περί εμπλοκής και δεύτερου βουλευτή και αν αισθάνεται η κυβέρνηση να είναι σε ομηρεία λόγω φημών ή πληροφοριών, απάντησε αρνητικά.
«Ο καθένας μπορεί να εμπλέκει τον οποιοδήποτε όπως νομίζει εκείνος. Εμένα με ενδιαφέρει να δω τα στοιχεία που εμπλέκουν βουλευτές» επεσήμανε, ενώ σε ερώτηση αν ο ίδιος ή ο πρωθυπουργός έχουν επικοινωνήσει με τον Κ.Κουκοδήμο απάντησε πως με τον βουλευτή επικοινώνησε ο γραμματέας της ΚΟ Γιάννης Τραγάκης.
Πάντως, το ΠΑΣΟΚ διατηρεί το θέμα ψηλά στην πολιτική του ατζέντα. Ο εκπρόσωπος Τύπου Γιάννης Ραγκούσης κάλεσε τον πρωθυπουργό να αποπέμψει τους Κ.Κουκοδήμο και Σπ.Κλαδά.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: