Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2008

12/1/08: Εξάρθρωση κυκλώματος κοκαΐνης στα Τρίκαλα με «δίχτυα» και σε άλλες πόλεις

Στο κυνήγι ενός κατοίκου της Λαμίας, που φέρεται να διακινεί κοκαΐνη και σε άλλες πόλεις της χώρας, είναι οι αστυνομικές αρχές μετά τη σύλληψη δύο ατόμων, ενός άνδρα και μίας γυναίκας, στα Τρίκαλα.
Αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων, μετά από αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, συνέλαβαν τα δύο άτομα και κατάσχεσαν συνολικά 17,5 γραμμάρια κοκαΐνη, εκ των οποίων το 1,5 γραμμάριο βρέθηκε στον άνδρα ο οποίος, προηγουμένως, την είχε αγοράσει από τη γυναίκα και 16 γραμμάρια βρέθηκαν στην γυναίκα, εκ ων οποίων τα 6 ήταν συσκευασμένα προς πώληση. Βρέθηκε επίσης μία ζυγαριά ακριβείας.
Όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση, την κοκαΐνη προμηθεύτηκε η γυναίκα από κάτοικο Λαμίας, που οι πληροφορίες τον φέρουν ως διακινητή κοκαΐνης και σε άλλες πόλεις της χώρας.
Ο αστυνομικός διευθυντής Τρικάλων Κώστας Κοματσιούλης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου, ανέφερε, πως παρά τις προσπάθειες της Υπηρεσίας και τη συνεργασία που με το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, δεν κατέστη μέχρι στιγμής δυνατή η σύλληψη αυτού του ατόμου, εντός των ορίων της αυτόφωρης διαδικασίας.
Μάλιστα, τονίστηκε ακόμα πως η σπουδαιότητα στην υπόθεση αυτή δεν συνίσταται μόνο στο είδος της ναρκωτικής ουσίας και στην ποσότητα αυτής, αλλά κυρίως στον τρόπο διακίνησης και στα πρόσωπα που τη διακινούσαν.
Πρόκειται, διευκρινίστηκε για ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα που διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών σε αρκετές περιοχές της χώρας, η δε συλληφθείσα είναι πρόσωπο υπεράνω υποψίας.
Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα Τρικάλων.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: