Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2007

24/9/07: Για δωροδοκία κατηγορείται ο προϊστάμενος του δασονομείου Μαρκόπουλου

Για παθητική δωροδοκία συνελήφθη τη Δευτέρα το πρωί ο προϊστάμενος του δασονομείου Μαρκόπουλου από αστυνομικούς της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Μαρκόπουλου, λίγα λεπτά αφότου παρέλαβε πέντε χιλιάδες ευρώ από γυναίκα, κάτοικο Πόρτο Ράφτη, τα οποία είχαν προσημειωθεί από την αστυνομία.
Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, ο συλληφθείς είχε συναντηθεί την περασμένη Παρασκευή με την γυναίκα στο γραφείο του για να συζητήσουν υπόθεση που αφορούσε κατηγορίες σε βάρος του συζύγου της για καταπάτηση δασικής έκτασης στην περιοχή Μερέντα Μαρκοπούλου.
Ο δασονόμος ζήτησε πέντε χιλιάδες ευρώ προκειμένου να συντάξει ευνοϊκή έκθεση αυτοψίας αλλά η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, προσημειώθηκαν τα χρήματα και τη Δευτέρα, αμέσως μετά την παραλαβή του ποσού, εισέβαλαν στο γραφείο του οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.
Ο συλληφθείς υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που είχε κρύψει τα χρήματα, κάτω από το χαλί του γραφείου του
, αλλά αρνήθηκε την κατηγορία. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Παράλληλα ερευνάται η συμμετοχή του ίδιου αλλά και άλλων υπαλλήλων και ιδιωτών σε παρόμοιες υποθέσεις.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: