Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007

12/9/07: Σύνταξη στις ανασφάλιστες νοικοκυρές υποσχέθηκε ο Γ.Παπανδρέου

ΕΓΩ ΔΙΝΩ €1000/ΜΗΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ!
ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΜΕΝΑ!
P.S. ΔΙΟΡΙΖΩ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ, ΣΒΗΝΩ ΦΩΤΙΕΣ ΚΛΠ.

Σύνταξη 550 ευρώ στην ανασφάλιστη νοικοκυρά υποσχέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Alpha.
Παράλληλα, ο κ. Παπανδρέου επικαλέστηκε έγγραφο με ημερομηνία Σεπτέμβριος 2006 προς την ΕΕ, με το οποίο δύο υπουργοί (Ντ.Μπακογιάννη, Σ.Τσιτουρίδης) φέρεται να «συμφωνούν με την αλλαγή των ορίων ηλικίας σε βάρος των γυναικών» όπως δήλωσε.
Εξάλλου, σε ερώτηση για το εάν θα συμμετέχει ο Κώστας Σημίτης στην κυβέρνηση που θα σχηματιστεί σε περίπτωση νίκης του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, ο κ. Παπανδρέου απάντησε ότι ένας πρωθυπουργός δεν θα ήταν δυνατό να μην κατέχει σημαντική θέση στο κυβερνητικό σχήμα.
Σημειώνεται ότι η εφημερίδα Το Βήμα αναφέρει ότι ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να περιγράψει έως την Παρασκευή τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της υποψήφιας κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Ειδικότερα, έχει προταθεί στον κ. Γ.Παπανδρέου να περιγράψει τρεις τομείς κυβερνητικής δραστηριότητας, και συγκεκριμένα της οικονομίας, της κοινωνικής πολιτικής και των θεσμικών μεταρρυθμίσεων, όπου πρωτεύουσα θέση θα έχει το περιβάλλον.
Σε αυτή τη βάση έχει γίνει πρόταση βολιδοσκόπησης του πρώην πρωθυπουργού Κ.Σημίτη να αποδεχθεί συγκεκριμένο ρόλο και να τεθεί επικεφαλής του τομέα της οικονομίας ή των θεσμικών μεταρρυθμίσεων.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: