Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2007

22/9/07: Αέρας στη χώρα: Φωτιές-Απαγορευτικά απόπλου-Τροχαία

Έγκαιρη επέμβαση
Υπό έλεγχο τέθηκε φωτιά που ξέσπασε στις παρυφές του Υμηττού
Υπό έλεγχο τέθηκε έγκαιρα πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 10 το πρωί του Σαββάτου στις παρυφές του Υμηττού, στην ίδια περιοχή είχε ξεσπάσει στις 25 Αυγούστου η φωτιά που είχε κάψει μεγάλη έκταση.
Υπό έλεγχο τέθηκε επίσης φωτιά που ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το βράδυ της Παρασκευής σε δύο μέτωπα, σε δύσβατη περιοχή κοντά στο χωριό Ξηρόκαμπος στο νομό Ηλείας, περίπου 20 χιλιόμετρα από την Αρχαία Ολυμπία.

Γενικό απαγορευτικό
Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία μέχρι το απόγευμα της Κυριακής
Αποκομμένα για δεύτερη μέρα είναι τα νησιά του Αιγαίου από την ηπειρωτική Ελλάδα, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που φτάνουν και τα 9 μποφόρ. Από τα λιμεναρχεία του Πειραιά και της Ραφήνας έχει εκδοθεί γενικό απαγορευτικό μέχρι τις 6 το απόγευμα.
Από τη Ραφήνα δρομολόγια γίνονται μόνο προς το Μαρμάρι ενώ και προς την Αίγινα τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά,

Τραγωδία στην άσφαλτο
Πολύνεκρο τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας
Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με επτά νεκρούς, μεταξύ των οποίων και παιδιά, σημειώθηκε στις 4.30 το απόγευμα του Σαββάτου στο 74ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Θήβας.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την αστυνομία, στα δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο πολύνεκρο δυστύχημα επέβαιναν επτά άνθρωποι, που είναι όλοι νεκροί.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα συνέβη, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο με τρεις επιβάτες (μεταξύ των οποίων και ένα 17χρονο κορίτσι) που κατευθυνόταν προς Λαμία, ξέφυγε από την πορεία του, χτύπησε στις μεταλλικές διαχωριστικές μπάρες, τινάχτηκε στον αέρα και έπεσε με τον «ουρανό» πάνω σε διερχόμενο ΙΧ, με τέσσερις επιβάτες, που κατευθυνόταν προς Αθήνα.
Και στα δύο αυτοκίνητα οι επιβάτες ήταν οικογένειες. Οι τρεις νεκροί διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Χαλκίδας και οι υπόλοιποι στο νοσοκομείο Θήβας. Τα στοιχεία των θυμάτων δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Εκτός δράσης για ένα μήνα
σε τροχαίο ατύχημα τραυματίστηκαν οι Σάντερς και Σιμς του Πανελληνίου

τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα που έγινε αργά το βράδυ της Παρασκευής στη Λεωφόρο Αμφιθέας. Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, συγκρούστηκε σφοδρά με διερχόμενο όχημα, με αποτέλεσμα οι δύο αθλητές να υποστούν κατάγματα.
Ο Σάντερς υπέστη κάταγμα πλευρού, ο Σιμς κάταγμα κλείδας και αμφότεροι θα απουσιάσουν από τις υποχρεώσεις της ομάδας της Κυψέλης για περίπου ένα μήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: