Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2007

7/12/07: Αντιπερισπασμός η επίθεση στο ΑΤ του Αϊ Βλάση σύμφωνα με τους δράστες

ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

Ως αντιπερισπασμό ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα του Αϊ Βλάση οι τρεις κατηγορούμενοι, δύο εκ των οποίων αστυνομικοί, καθώς σκόπευαν την επομένη να ληστέψουν χρηματαποστολή των ΕΛΤΑ.
Σύμφωνα με τους δράστες, οι οποίοι είναι ένας 36χρονος και η γυναίκα του 38 χρόνων, αστυνομικοί στο επάγγελμα, καθώς και ένας 29χρονος, παρά την επίθεση στο ΑΤ δεν κατάφεραν να ληστέψουν τη χρηματαποστολή καθώς στην περιοχή υπήρχε περιπολικό.
Παράλληλα, απέτυχε και το δεύτερο σχέδιο το οποίο περιελάμβανε τηλεφώνημα για βόμβα στο αστυνομικό τμήμα ώστε φύγει το περιπολικό.
Επιπρόσθετα, οι κατηγορούμενοι δήλωσαν ότι διέπραξαν τις ληστείες για οικονομικούς λόγους ενώ ισχυρίστηκαν ότι η συνολική τους λεία έφτανε τις 140.000 ευρώ.Μετά από έρευνες στα σπίτια των τριών κατασχέθηκαν δύο πιστόλια και μία καραμπίνα που κατείχαν παράνομα οι δύο αστυνομικοί, καθώς και κουκούλες, κινητά τηλέφωνα, φορητοί πομποδέκτες, φάροι οροφής, φυσίγγια, ένας ασύρματος, σφαίρες, σπρέι βαφής και κουκούλες. στο σπίτι του 29χρρονου.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: