Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2007

11/12/07: Ένταση σε συγκέντρωση του ΠΑΜΕ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου

Δείτε το βίντεο...
Με ένταση ξεκίνησαν τα... προεόρτια της μεγάλης πανεργατικής απεργίας των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη.
Νωρίς το πρωί της Τρίτης, μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και διαδήλωσαν κατά των σχεδίων της κυβέρνησης για τις αλλαγές στο Ασφαλιστικό.
Η διαδήλωση «σημαδεύτηκε» από επεισόδια, καθώς οι διαδηλωτές συνεπλάκησαν με αστυνομικούς κατά την αποχώρησή τους από το Μαξίμου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού στο κεφάλι.
Μετά τη λήξη των επεισοδίων και την αποχώρησή τους από το Μέγαρο Μαξίμου, οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν πορεία στη Βασιλίσσης Σοφίας.
Κινητοποίηση με αφορμή την απεργία της Τετάρτης για το Ασφαλιστικό, πραγματοποίησε το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ), το βράδυ της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη.
Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης, που έγινε μπροστά από το κεντρικό κατάστημα του ΙΚΑ, στο πλακόστρωτο της πλατείας Αριστοτέλους, μοιράστηκε συμβολικά «συσσίτιο» με φασολάδα, ελιές, ψωμί και τσίπουρο, κίνηση, που σύμφωνα με τους διοργανωτές, πραγματοποιήθηκε για «να στηλιτεύσουν τις επικείμενες αλλαγές στην κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης, που θα οδηγήσουν τους εργαζομένους σε ανέχεια και εξαθλίωση».
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: