Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2007

14/12/07: Υπόθεση παιδεραστίας και έκδοσης ανηλίκων ήρθε στο φως στο Ίλιον

Αφωνη έμεινε η κοινή γνώμη από την αποκάλυψη υπόθεσης παιδεραστίας και έκδοσης ανηλίκων από την ίδια τους τη μητέρα στο Ίλιον. Την καταγγελία έκανε το ίδιο το εκδιδόμενο 11χρονο κορίτσι.
Η 34χρονη μητέρα, μαζί με τον 42χρονο σύντροφό της, εξέδιδε κατά συρροή τα τρία της παιδιά έναντι αμοιβής, κάτι που ήταν γνωστό σε όλη τη γειτονιά. «Πελάτες» φέρονται ένας 83χρονος και ένας 60χρονος ιερέας. Μάλιστα, το κορίτσι εκδιδόταν από την ηλικία των 6 ετών.
Το θέμα χειρίζεται από την Τρίτη με πλήρη μυστικότητα η εισαγγελία, ενώ οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα την Πέμπτη.
Η μητέρα και ο σύντροφός της κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας, βιασμό ανηλίκων κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, μαστροπεία, πορνογραφία ανηλίκων, παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, καθώς στο σπίτι τους βρέθηκαν μικροποσότητες ινδικής κάνναβης και ηρωίνης.
Ο 83χρονος κατηγορείται για βιασμό τετελεσμένο και εν απόπειρα, κατ' εξακολούθηση και κατ' συρροή, ενώ ο 60χρονος ιερέας για βιασμό κατ' εξακολούθηση.
Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, πριν από πέντε χρόνια, που πέθανε ο σύζυγος της 33χρονης, αφήνοντάς την με τρία μικρά παιδιά, εκείνη αρχικά εκδιδόταν στον 83χρονο σήμερα, αλλά στη συνέχεια εξέδιδε και την κόρη της.
Επίσης, ο 42χρονος σύντροφος της γυναίκας κατηγορείται ότι και αυτός βίασε το κορίτσι.
Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται έπειτα από καταγγελίες για κακοποίηση των παιδιών, και συγκεκριμένα ότι ο σύντροφος της 33χρονης τα υπέβαλε σε βασανιστήρια, με σκοπό δήθεν το σωφρονισμό τους.
Οι κατηγορούμενοι πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν την Τρίτη.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: