Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2007

14/12/07: Στήριξη με αστερίσκο από την κυβέρνηση στον Βασίλη Μαγγίνα

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Ο κ. Μαγγίνας απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, δήλωσε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευ.Αντώναρος, ωστόσο δεν διέψευσε δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ρόλο στον χειρισμό του ασφαλιστικού θα έχει στο εξής και ο υπουργός Οικονομίας Γ.Αλογοσκούφης. Όσο για τις «γαλάζιες» αντιδράσεις, είπε πως αυτά συμβαίνουν.
Ερωτηθείς την Παρασκευή ο κ. Αντώναρος αν θα αλλάξει η επικοινωνιακή τακτική της κυβέρνησης, προκειμένου να μην επωμιστεί όλο το βάρος της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης ο υπουργός Απασχόλησης, είπε ότι είναι σαφές ποιοι υπουργοί είναι συναρμόδιοι για το συγκεκριμένο θέμα.
Σημείωσε ότι ο κ. Μαγγίνας είναι ο αρμόδιος υπουργός για το συγκεκριμένο θέμα, στο οποίο είναι συναρμόδιος για ορισμένες πλευρές του και ο κ. Αλογοσκούφης. «Το θέμα το χειρίζεται πρωτίστως ο κ. Μαγγίνας, ο οποίος έχει παρουσιάσει τις θέσεις της κυβέρνησης στους τρεις κύκλους διαλόγου στη Βουλή» πρόσθεσε.
Ο κ. Μαγγίνας, ως υπουργός της κυβέρνησης, έχει την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού, είπε σε άλλο σημείο.
Σε ερώτηση αν υπάρχουν «αλαζόνες και καλαμοκαβαλάρηδες υπουργοί», όπως υποστήριξαν βουλευτές της ΝΔ, δήλωσε ότι μικρά θέματα τέτοιας φύσεως υπάρχουν παντού. Διευκρίνισε ότι αναφέρεται σε επικοινωνιακά προβλήματα και επισήμανε ότι δεν θέλει να υπεισέλθει σε ζητήματα λειτουργίας της ΚΟ.
Ειδικότερα για τις αντιδράσεις και τις επικρίσεις των βουλευτών για τον Β.Μαγγίνα είπε ότι έχει τοποθετηθεί και δεν έχει να προσθέσει κάτι.
Ακόμη ρωτήθηκε αν επιμένει στην αρνητική απάντηση που έδωσε σε ερώτημα αν εμπλέκεται σε πολεοδομικές παραβάσεις υπουργός της κυβέρνησης και απάντησε λέγοντας «βεβαίως».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: