Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2007

24/12/07: Ομάδα εσωτερικού ελέγχου συγκροτεί η κυβέρνηση προς αποφυγή νέων σκανδάλων

Επιτελείο «εσωτερικού ελέγχου» συγκροτεί το Μέγαρο Μαξίμου, με στόχο να προλαβαίνει υπόθεσεις κακοδιαχείρισης, σκάνδαλα και άλλες εσωκομματικές καταγγελίες.
Όπως σημειώνουν Τα Νέα της Δευτέρας, η απόφαση για τη δημιουργία «ομάδας εσωτερικού ελέγχου», ελήφθη όταν βεβαιώθηκαν από το γραφείο του πρωθυπουργού ότι οι καταγγελίες για την υπόθεση Ζαχόπουλου σύντομα θα έβλεπαν το φως της δημοσιότητας.
«Αυτή είναι μια δουλειά που έπρεπε να έκαναν εδώ τέσσερα χρόνια συνεχώς οι επιτελείς του πρωθυπουργού. Δηλαδή να έχουν υπό διαρκή παρακολούθηση τους κυβερνητικούς αξιωματούχους. Έτσι θα είχαν προλάβει προκλητικές συμπεριφορές που διέσυραν την κυβέρνηση και το κόμμα» δήλωσε στην εφημερίδα κομματικό στέλεχος.
Επικεφαλής του οργάνου είναι ο πιο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού Γ.Αγγέλου. Στην ομάδα υποστήριξης είναι ακόμη ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού Κ.Σταϊκούρας, ο γραμματέας Λευτέρης Ζαγορίτης, ο γενικός διευθυντής του κόμματος Μ. Δασκαλάκης και δυο ακόμη συνεργάτες του Πρωθυπουργού από τα στελέχη της νέας γενιάς.
Όσοι γνωρίζουν ύποπτες δραστηριότητες αξιωματούχων θα ενημερώνουν τα πρόσωπα-κλειδιά στο Μαξίμου και στο κόμμα και εκείνοι που λαμβάνουν τις πληροφορίες θα φροντίζουν να διευρύνουν τι πραγματικά συμβαίνει.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: