Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2007

21/10/07: Μακελειό με δύο νεκρούς και τέσσερις τραυματίες σε καφενείο της Ομόνοιας

Σε διαμάχη που πιθανότατα σχετίζεται με εμπόριο ναρκωτικών αποδίδει η αστυνομία το μακελειό με δύο νεκρούς και τέσσερις τραυματίες, που έγινε το βράδυ της Κυριακής σε αλβανικό καφενείο στην οδό Νεοφύτου Μεταξά 16, στην Ομόνοια.
Η Ασφάλεια αναζητά δύο άτομα που προκάλεσαν το μακελειό, πυροβολώντας αδιακρίτως με καλάσνικοφ και πιστόλι από το πεζοδρόμιο μέσα στο καφενείο, όπου βρισκόταν ο ιδιοκτήτης και άλλα επτά άτομα. Οι δράστες, οι οποίο φορούσαν κουκούλες, είχαν στόχο ένα ζευγάρι που καθόταν σε τραπέζι του καφενείου.
Από τις σφαίρες έπεσε νεκρός επί τόπου ο άνδρας, ηλικίας 31 ετών, και τραυματίστηκε σοβαρά η γυναίκα, 44 ετών, η οποία εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα στον Ευαγγελισμό, όπου μεταφέρθηκε.
Τραυματίστηκαν δε, ο ιδιοκτήτης του καφενείου μαζί με άλλους τρεις θαμώνες, οι οποίοι πήγαν μόνοι τους στο νοσοκομείο, όπου παρέμειναν για νοσηλεία εκτός κινδύνου.
Οι δράστες μετά την πράξη τους διέφυγαν πεζοί προς το σταθμό Λαρίσης. Στην κατοχή του νεκρού άντρα βρέθηκαν σακουλάκια με ηρωίνη και χασίς.Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: