Τετάρτη 29 Αυγούστου 2007

28/8/07: Στις 3 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το ΑΕΚ-Σεβίλη

ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΕΛΛΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ...

Η UEFA δεν έκανε δεκτό το αίτημα της ΑΕΚ για αναβολή λόγω της ελληνικής τραγωδίας, όταν όμως πέθανε ο 22χρονος ποδοσφαιριστής της Σεβίλλης Πουέρτα, το ξανασκέφτηκε...

Την αναβολή του του επαναληπτικού αγώνα της ΑΕΚ με την Σεβίλλη, αποφάσισε η UEFA που ήταν προγραμματισμένος για την Τρίτη στις 21:45 στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League, λόγω του θανάτου του ποδοσφαιριστή της ισπανικής ομάδας, Αντόνιο Πουέρτα.
Η Σεβίλη υπέβαλε την Τρίτη στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αίτημα για την αναβολή του αγώνα, εξαιτίας του θανάτου του ποδοσφαιριστή της, Αντόνιο Πουέρτα, κάτι που έγινε αποδεκτό. Έτσι, το παιχνίδι αναβλήθηκε και όπως αποφάσισε η UEFA θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 21:45.
Εν τω μεταξύ, θρήνος έχει ξεσπάσει στις τάξεις της Σεβίλλης για το θάνατο του Αντόνιο Πουέρτα, μετά από τρεις ημέρες νοσηλεία στην εντατική και ενώ ήδη ήταν κλινικά νεκρός από το πρωί της ημέρας.
Ο θάνατος του παίκτη προήλθε μετά τις δύο καρδιακές ανακοπές που υπέστη κατά τη διάρκεια της αναμέτρηση των Σεβιγιάνων με τη Χετάφε το περασμένο Σάββατο.Ηδη το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Virgen del Roco την Τρίτη δεν άφηνε περιθώρια ελπίδας για τον άτυχο 22χρονο: «Η κλινική εξέλιξη του ασθενή δεν είναι ενθαρρυντική, λόγω των προχωρημένων βλαβών που έχει υποστεί ο εγκέφαλός του και της δυσλειτουργίας πολλών οργάνων του που προκλήθηκε από την καρδιακή ανακοπή που επέβαλε την εισαγωγή του στην εντατική».Το πρωί της Τρίτης κηρύχθηκε ότι είναι κλινικά νεκρός και λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε και ο θάνατός του, βυθίζοντας στο πένθος, όχι μόνο το ισπανικό ποδόσφαιρο, αλλά και όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο.
Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: