Τρίτη 14 Αυγούστου 2007

14/8/07: Στις Σποράδες τα γυρίσματα της κινηματογραφικής εκδοχής του «Mamma mia!»

Ταινία γίνεται ένα από τα πιο επιτυχημένα μιούζικαλ των τελευταίων χρόνων και τα γυρίσματα πρόκειται να γίνουν στις Σποράδες. Πρόκειται για το «Μamma mia!», το οποίο ανέβηκε για πρώτη φορά στο Λονδίνο το 1999 και από τότε έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες.
Όπως αναφέρει Το Βήμα της Τρίτης, το ότι η Ελλάδα θα φιλοξενήσει τα γυρίσματα της ταινίας ανακοινώθηκε επίσημα πριν από λίγο καιρό κατά την παρουσίαση του χειμερινού προγράμματος της κινηματογραφικής εταιρείας UIP.
Μέρος των γυρισμάτων ενδέχεται να γίνει και στο Βόλο για αυτό αναζητούνται ηθοποιοί και άλλοι καλλιτέχνες από το ΔΗΠΕΘΕ Βόλου και σχολές χορού και μουσικής.
Τα γυρίσματα αρχίζουν στις 28 και 29 Αυγούστου και στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Πιρς Μπρόσναν, Στέλαν Σκάσγκαρντ, Κόλιν Φερθ και Μέριλ Στριπ.
Η σκηνοθεσία είναι της Φιλίντα Λόιντ και την παραγωγή υπογράφουν οι Τομ Χανκς και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον.
Στην Ελλάδα όμως έρχεται και το αυθεντικό αγγλικό μιούζικαλ το οποίο έχουν παρακολουθήσει πάνω από 30 εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο.
Το Mamma mia! θα ανέβει στο Badminton Theater στο Αλσος Στρατού-Γουδή τον Μάιο του 2008 και η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει στις 3 Σεπτεμβρίου.
Στην παραγωγή ακούγονται μερικά από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια των ΑΒΒΑ όπως Chiquitita, Dancing Queen, Gimme Gimme Gimme, I have a dream, Thank you for the music, Mamma Mia!, Money Money Money, The winner takes it all και Voulez vous.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: