Σάββατο 8 Μαρτίου 2008

7/3/08: Όπου φύγει - φύγει από τα μεγάλα αστικά κέντρα για το τριήμερο

Από το βράδυ της Παρασκευής παρατηρείται έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα στην είσοδο των έργων στο «Πέταλο» του Μαλιακού στη Φθιώτιδα.
Παρά το γεγονός ότι δεκάδες αστυνομικοί βρίσκονταν στην εθνική οδό για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας η ουρά των αυτοκινήτων ξεκινούσε από το 180 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, λίγο μετά τα Καμένα Βούρλα, και έφθανε μέχρι το 196 χιλιόμετρο, λίγο πριν από τις Θερμοπύλες.
Τα αυτοκίνητα είχαν δημιουργήσει ουρές χιλιομέτρων και ουσιαστικά είχαν ακινητοποιηθεί από τα Καμμένα Βούρλα μέχρι τις Θερμοπύλες, σε διπλή και τριπλή σειρά μέσα στην Εθνική οδό. Οι ουρές έφθαναν μέχρι και τις σήραγγες της εθνική οδού στα Καμμένα Βούρλα. Από κει και μετά τα αυτοκίνητα κινούνταν με χαμηλές ταχύτητες σε μία μόνο λωρίδα ανά κατεύθυνση μέχρι το 214 χλμ λίγο πριν από τη Στυλίδα.
Το γεγονός αυτό οδήγησε την αστυνομία να υποχρεώνει τα αυτοκίνητα σε επιβράδυνση. Η ταλαιπωρία των οδηγών συνεχίζεται και το Σάββατο και αναμένεται να κορυφωθεί μετά το μεσημέρι, οπότε θα κλείσουν και τα εμπορικά καταστήματα.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=880442&lngDtrID=244

Δεν υπάρχουν σχόλια: