Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008

2/3/08: Αναστάτωση στην Αθήνα από δύο τηλεφωνήματα για βόμβες

Αναστάτωση και προβλήματα στις συγκοινωνίες προκλήθηκαν το πρωί της Κυριακής στην Αθήνα, έπειτα από δύο τηλεφωνήματα-φάρσες για βόμβες στο ξενοδοχείο Χίλτον και τον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο.
Το τηλεφώνημα για την τοποθέτηση βόμβας στο ξενοδοχείο Χίλτον έγινε στις 11:15 από άγνωστο άτομο, το οποίο ισχυρίσθηκε ότι τηλεφωνούσε εκ μέρους της οργάνωσης Λαϊκή Επαναστατική Δράση και είπε ότι επρόκειτο να εκραγεί βόμβα στο ξενοδοχείο σε 25 λεπτά.
Η Αστυνομία απέκλεισε την περιοχή, διακόπτοντας την κυκλοφορία στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και την οδό Μιχαλακοπούλου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό πρόβλημα. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε μετά από μία περίπου ώρα τόσο στη Βασιλίσσης Σοφίας όσο και στη Μιχαλακοπούλου. Το δεύτερο τηλεφώνημα έγινε στις 11:33 στην Αμεση Δράση και ο άγνωστος που τηλεφώνησε είπε ότι επρόκειτο να εκραγεί βόμβα μετά από μία ώρα στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο.Αμέσως σταμάτησε η κυκλοφορία των τρένων και έγινε έρευνα από πυροτεχνουργούς, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς να βρεθεί κάτι ύποπτο.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: