Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008

13/3/08: Συνέντευξη Τσίπρα εν όψει της πανελλαδικής σύσκεψης του ΣΥΝ με αιχμές για το ΠΑΣΟΚ

Στην Αριστερά που αποτελεί τη μεγάλη ελπίδα αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΝ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου εν όψει της πρώτης πανελλαδικής σύσκεψης (14-16 Μαρτίου στο ΣΕΦ).
Ο Αλέξης Τσίπρας άφησε αιχμές για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι «εμείς δεν έχουμε καλέσει τον Αμερικανό πρέσβη στη σύσκεψή μας, αλλά όλους όσους δίνουν τη μάχη για μια άλλη προοπτική, για το μεγάλο ταξίδι που τώρα αρχίζει και την ελπίδα που ανατέλλει, βασισμένη στις δυνάμεις των συνιστωσών της Αριστεράς».
Στην ίδια συνέντευξη Τύπου ο Ρούντι Ρινάλντι ανέφερε ακόμα ότι πραγματοποιήθηκαν πάνω από 200 γενικές συνελεύσεις σε όλη την Ελλάδα, με συμμετοχή άνω των 10 χιλιάδων ατόμων.Χαρακτηριστικά μάλιστα τόνισε ότι στις συνελεύσεις αυτές συμμετείχε και κόσμος οργανωμένος στο ΠΑΣΟΚ και στο ΚΚΕ και αυτό που προέκυψε σαν αίτημα είναι ότι «η Αριστερά αποτελεί τη μεγάλη ελπίδα».
Τέλος, ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε τη σύσκεψη που ξεκινά αύριο σημαντικό σταθμό σε ένα ενδιαφέρον πείραμα, που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, συνάντησης πολιτικών συλλογικοτήτων της Αριστεράς και ανένταχτων πολιτών που επιθυμούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να αλλάξει η σημερινή κατάσταση.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: