Κυριακή 29 Ιουλίου 2007

29/7/07: Καστίγιο και €30 εκ.....

Είναι πολλά τα λεφτά...

Η Σαχτάρ φέρεται να έχει αποσπάσει το «ντα» του Καστίγιο προφέροντας έως 30 εκατ.

Προσφέροντας μέχρι και 2,3 εκατ. ευρώ ετήσιες αποδοχές, η Σαχτάρ φέρεται να απέσπασε το «ντα» του Νέρι Καστίγιο για την υπογραφή συμβολαίου πενταετούς διάρκειας.
Μάλιστα, για να τα καταφέρουν άνθρωποι της ουκρανικής ομάδας ταξίδεψαν στην Ελλάδα και συναντήθηκαν με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, που ετοιμάζεται πλέον να αφήσει τον Πειραιά μετά από επτάχρονη παρουσία.
Το ραντεβού το απόγευμα της Κυριακής κράτησε περίπου δύο ώρες, ενώ νωρίτερα οι εκπρόσωποι της Σαχτάρ είχαν συναντηθεί με εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, τον πατέρα και τον αδερφό του.Οι Ουκρανοί είναι διατεθειμένοι να δώσουν 15 εκ. ευρώ καθαρά στο σύλλογο του Πειραιά και να πληρώσουν έξτρα το 25% στον Καστίγιο, όπως προβλέπει το συμβόλαιό του.Ο παίκτης ήταν επιφυλακτικός εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα του και του ότι είναι έτοιμος να παντρευτεί.Βέβαια, η Σαχτάρ και το ουκρανικό πρωτάθλημα δεν ήταν στις πρώτες του επιλογές και αυτό είναι ακόμα ένα στοιχείο που τον έκανε να το σκέφτεται. Από την άλλη, η προσφορά είναι πολύ μεγάλη, στο οικονομικό σκέλος καλύπτει και τον ίδιο και τον Ολυμπιακό και έτσι είναι αρκετά πιθανό να έχει πει το «ναι».Από την πλευρά του Ολυμπιακού επιβεβαιώνεται πως υπάρχει πολύ καλή πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο, όπως είπε ο Πέτρος Κόκκαλης από το Ζέεφελντ: «Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο».

Στην Σαχτάρ Ντόνετσκ θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του, ο Νέρι Καστίγιο

Ο ΜΕΞΙΚΑΝΟΣ ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είχε σήμερα το απόγευμα συνάντηση σε γνωστό ξενοδοχείο της Γλυφάδας με ανθρώπους της ουκρανικής ομάδας που ήρθαν στην Ελλάδα με αποκλειστικό σκοπό να τον πείσουν να πει το «ναι» στην πρόταση που έχουν καταθέσει.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση αυτή διαφοροποιήθηκε σε 5ετές συμβόλαιο με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα 2.3 εκατ. ευρώ, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πόσο πολύ θέλουν τον παίκτη που αποτελεί διακαή πόθο του προέδρου της Σαχτάρ, Αχμέτοφ.
Ο 23χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού είχε αρχικά κάποιες αντιρρήσεις για αυτή τη μετακίνηση, όμως η προσφορά της Σαχτάρ είναι τέτοια που τον έπεισε για να πει το πολυπόθητο για τους Ουκρανούς «ναι».
Μάλιστα, υπάρχει η πιθανότητα να αναχωρήσει απόψε για το Ντόνετσκ προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του πλουσιοπάροχου συμβολαίου του. Από αυτή τη μεταγραφή ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του 15 εκατ. ευρώ.
Πηγή: SPORT-FM

Δεν υπάρχουν σχόλια: