Πέμπτη 10 Μαΐου 2007

9/5/07: Προκύρηξη Επαναστατικού Αγώνα

Την ανάληψη της ευθύνης για την ένοπλη επίθεση στις 30 Απριλίου εναντίον του ΑΤ. της Νέας Ιωνίας, αναλαμβάνει με προκήρυξη προς την εφημερίδα «Το Ποντίκι» η οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», στην οποία απευθύνει δριμύ κατηγορώ εναντίον των κατασταλτικών μηχανισμών και απειλεί με νέα χτυπήματα.
Στην προκήρυξη, ο «Επαναστατικός Αγώνας» σημειώνει ότι η επίθεση εναντίον του Α.Τ Ν. Ιωνίας έγινε ως απάντηση στην αστυνομική καταστολή προς όσους στρέφονται εναντίον του νεοφιλελεθευρισμού, ενώ συμπληρώνει ότι η επίθεση ήταν και απάντηση στην αστυνομική βία κατά των φοιτητών, των έγκλειστων στα κρατητήρια και σε μια σειρά άλλων πολιτών.
Τονίζει επίσης ότι πρόκειται «για συμβολική επίθεση στους ανθρωποφύλακες, πραίτορες της άρχουσας τάξης» και προαναγγέλλει πόλεμο κατά της αστυνομίας. Καλεί τους αστυνομικούς να διαλέξουν στρατόπεδο, αφού «όποιος επιλέγει να λύσει το βιοτικό του πρόβλημα με αυτόν τον τρόπο, τότε γνωρίζει πως είναι συνένοχος σε όσα εγκλήματα διαπράττονται». Στην προκήρυξη γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα γεγονότα βίας , όπως τον ξυλοδαρμό του κύπριου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη.
Ο «Επαναστατικό αγώνας», επιτίθεται κατά ΠΑΣΟΚ , ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και ΚΚΕ , κατά πανεπιστημιακών και δημοσιογράφων . Αναφέρεται επίσης, δια δεύτερη φορά στη Βουλή σημειώνοντας: «Μπορεί η πολυσυζητημένη επίθεση διαδηλωτών στο κοινοβούλιο να είχε συμβολικό χαρακτήρα, όμως για μας ήταν μια ένδειξη των διαθέσεων που επικρατούν απέναντι στο κοινοβουλευτικό καθεστώς»
Οι αναφορές σε πολιτικά πρόσωπα περιορίζονται στον Βύρωνα Πολύδωρα και την Ντόρα Μπακογιάννη
Πονοκέφαλο προκαλεί στην ΕΛ.ΑΣ η έλλειψη αναφορών στην κλοπή οπλισμού.
Η προκήρυξη είναι γραμμένη με ηλεκτρονικό υπολογιστή, αποτελείται από έξι σελίδες και τα μέλη της οργάνωσης την άφησαν στο ισόγειο άδειου κτιρίου στην περιοχή του Γκύζη.
http://greece.flash.gr//soon/2007/5/9/33115id/

Πάλι τα ίδια;
Εκεί που σήμερα αναμέναμε την τελική απόφαση των ποινών της δίκης της 17Ν μας προέκυψε η προκύρηξη του Επαναστατικού Αγώνα...
Κι εκεί που νομίζαμε ότι η εγχώρια τρομοκρατία είχε καταρρεύσει... φτου κι από την αρχή..

Ελπίζω αυτή τη φορά - μιας και η ΕΛΑΣ επιθυμεί την εξάρθρωση της οργάνωσης να φωνάξει τους Άγγλους σήμερα κι όλας... να μην περιμένει τον επόμενο νεκρό αξιωματούχο....

Δεν υπάρχουν σχόλια: